Три дена, од 11 до 14 јуни, Универзитетот „Гоце Делчев“ е ...
АД ЕЛЕМ во соработка со Факултетот за природни и технички науки
На 18 мај 2018 год. се одржа Mеѓународниот гастрономски фестивал
Правниот факултет трета година по ред организира денови на ...
11% од младите користат опојни дроги, и тоа повеќе припадниците
Сто студенти од Универзитетот „Гоце Делчев“ ќе бидат дел од ...

Наука

Факултетот за медицински науки при УГД денес одржа еден од првите симпозиуми за кинеска медицина на…
Проф. д-р Блажо Боев и проф. д-р Антонио Китановски се предлозите на Ректорската управа на Универзитетот…
Инспирирани од науката која има клучна улога во работата на секој универзитет, УГД преку серија настани…
Сојузот на рударски и геолошки инженери на Македонија по десетти пат го организираше Стручното советување „Подекс…
Од септември оваа година, тим од Универзитетот „Гоце Делчев“ работи на проект финансиран од фондовите за…
Факултетот за медицински науки при Универзитет „Гоце Делчев“ – Штип подготвува Семинар од областа на невронауките,…
На Правниот факултет при Универзитет „Гоце Делчев“ – Штип по четврти пат се одржува Меѓународна научна…
Страница 4 од 41

СЛЕДЕТЕ НЕ

Регистрирај се

За да ги добиваш новите содржини внеси ја твојата е-маил адреса
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…