Поранешните и потенцијалните Еразмус плус студенти ќе имаат ...
Компаниите Македонски телеком и Лајкамобајл имаат потреба од ...
Деканот на Факултетот за медицински науки, проф. д-р Рубин ...
Едукативниот институт „Дореа“ нуди можности за платена пракса во
Факултетот за медицински науки е еден од оние чии студенти ...
Можностите што ги нуди програмата за размена на студенти Еразмус

Наука

Група научници од Филолошкиот факултет при Универзитет „Гоце Делчев“ работат на проект чиј предмет на истражување…
Проф. Марија Тодорова и проф. Весна Коцева од Филолошкиот факултет при УГД во научен труд ја…
Безбедноста е една од основните потреби на луѓето и основен дел на квалитетниот живот. Елиминирањето на…
Ензимите се природен и основен елемент во процесот на производство на вино. Овие ензими потекнуваат од…
Настаните и личностите низ историјата кои биле забележителни и важни за времето во коешто се случиле,…
Проф. д-р Бистра Ангеловска од Факултетот за медицински науки при Универзитет „Гоце Делчев“ - Штип во…
Професорот Влатко Чингоски од Електротехнички факултет при Универзитет „Гоце Делчев“ – Штип во свој труд дава…
Страница 6 од 37

СЛЕДЕТЕ НЕ

Регистрирај се

За да ги добиваш новите содржини внеси ја твојата е-маил адреса
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…