Среда, Август 17 2022
Следете нè

Апликации на North Macedonia – Career Transition Support програмата

Почитувани,

Во прилог на ваше внимание го доставувам повикот за апликации на

North Macedonia – Career Transition Support програмата:

  • Апликациониот формулар
  • Флаер од програмата на Македонски и Англиски јазик
  • Потребни документи за една успешна апликација

Оваа информација можете да ја споделите со студентите кои се во последната година од нивните студии, оние кои имаат завршено не повеќе од 6 месеци до рокот на аплицирање и студентите кои се на мастер.

Рокот на аплицирање е до 31 Август 2022.

Докуманти: