Честопати велиме дека студентите се најпрогресивната и ...
Уписите на факултетите и академиите на Универзитетот „Гоце ...
Сите новозапишани студенти на Катедрата за македонски јазик и ...
Во електронска анкета што ја спроведе Универзитетот „Гоце ...
Ѓорѓи Ефремов е поранешен студент на Универзитетот „Гоце Делчев“
Дел од студентите на Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип својата

Студенти

Честопати велиме дека студентите се најпрогресивната и револуционерна сила, која може да донесе позитивни промени во…
Уписите на факултетите и академиите на Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип за академската 2020/2021 година веќе…
Сите новозапишани студенти на Катедрата за македонски јазик и книжевност на Филолошкиот факултет при Универзитетот „Гоце…
Во електронска анкета што ја спроведе Универзитетот „Гоце Делчев“ на 1059 студенти најголем дел од нив…
Ѓорѓи Ефремов е поранешен студент на Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип. По завршувањето на насоката Историја…
Страница 1 од 71

СЛЕДЕТЕ НЕ

Регистрирај се

За да ги добиваш новите содржини внеси ја твојата е-маил адреса
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…