Yearly Edu Summit 2021 е четиридневен самит кој е организиран од
Факултетското студентско собрание на Факултетот за туризам и ...
Повеќе од 50 студенти од различни факултети при УГД и 10 ...
Факултетот за туризам и бизнис логистика при УГД и Шпаркасе ...
Илија Ивановски е првиот студентски правобранител на ...
Средба за добредојде организираше Одделението за меѓународна ...

Наука

И во 2021 година, Универзитетот „Гоце Делчев“ - Штип, како и професорот Рубин Гулабоски од Факултетот…
Факултетот за образовни науки ги промовираше прирачниците „Математика низ игра, збор и разговор“ за деца од…
Се одржа промотивен настан во рамките на Проектот „Жан Моне“ – „ЕУ е-здравствено право и Северна…
Универзитетот „Гоце Делчев“ - Штип преку Технолошко-техничкиот факултет е партнер во проектот „Кружната економија како модел…
Во рамките на проектот МАПС, вчера се одржа Меѓународната конференција од областа на миграцијата и азилот…
Од 13 до 15 септември 2021 год. се одржа Годишната конференција на Советот на докторско образование…
Успешно завршија двата дена во рамките на Конференцијата со наслов „Економски и социјални импликации од ковид-19,…
Страница 1 од 51

СЛЕДЕТЕ НЕ

Регистрирај се

За да ги добиваш новите содржини внеси ја твојата е-маил адреса
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…