Недела, Мај 19 2024
Следете нè

Институтот „Јозеф Стефан“ и проектот INDUSAC ве покануваат на возбудлив проект

Почитувани студенти, Институтот „Јозеф Стефан“ и проектот INDUSAC ве покануваат да учествувате во возбудлив проект чија цел е зајакнување на соработката помеѓу индустријата и академијата.

Проектот координиран од Институтот „Јозеф Стефан“ ќе ги обедини студентите и истражувачите да се приклучат кон меѓународни тимови во решавање на различни индустриски предизвици.

За подетални информации за проектот посетете ја официјалната страница на   Институтот „Јозеф Стефан“, како и на официјалната страница на INDUSAC.  Одлична можност да се приклучите кон платформа на иновативни решенија и поврзаност на студентите од регионот. https://indusac.eu/invitation-to-participate-in-an-exciting-new-project-aimed-at-strengthening-the-collaboration-between-industry-and-academia/

Првиот официјален онлајн состанок ќе се одржи на 21.11.2023 г. во 12:00 часот. За да го потврдите вашето присуство, регистрирајте се на следниов линк: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_ubiwd6ufRb2fgec3_PAr0g#/registration

Целата агенда за претстојниот состанок е достапна на следниов линк: https://indusac.eu/indusac-project-virtual-event/