Вторник, Октомври 4 2022
Следете нè

Продолжен рокот за упис во втор циклус студии – во тек конкурсот за трет циклус

Универзитет „Гоце Делчев“ продолжува со упис на студенти во втор и трет циклус студии. Конкурсите се во тек.

Роковите за втор циклус студии се:

Истите рокови важат и за трет циклус студии, а конкурсите можат да се најдат на веб-страницата на Универзитетот.