Среда, Август 17 2022
Следете нè

Можност за платена пракса за студенти

Почитувани студенти во прилог на ваше внимание ви ја претставуваме Sur-Place Scholarship програмата за Практикантска работа во компанија по ваш избор. Доколку сте во последната фаза од вашите дипломски и магистерски студии оваа Програма е за вас.

Ние ви нудиме:

  • Обуки како да ја пронајдете вашата работа од соништата (креирање CV,Motivation Letter и вашето прво интервју).
  • 15000 денари за период од 3-6 месеци
  • Секаков вид на консултации за Практикантска работа и отварање на свој бизнис

На располагање се 50 стипендии за 50 студенти (предност ќе имаат оние кои ќе приложат најдоби апликации и оние кои доаѓаат од семејства со ниски приходи).

За повеке информации можете да не исконтактирате на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

или на 072 227 940.

Инфо денот за можностите ќе се организира на 6ти Јуни 2022 година.

Регистрација и информации на следниот линк:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSciyk8du6k4jdB9EXYsO16l1xM8AAGlR_zUQJQArT32Kkyr6A/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0