Петок, Мај 27 2022
Следете нè

Писмо за благодарност од ректорот на Универзитет „Мајка Тереза“

На крајот од својот мандат ректорот на Универзитет „Мајка Тереза“ во Скопје испрати писмо за благодарност до ректорот на Универзитет „Гоце Делчев“, проф. д-р Блажо Боев.

Во писмото ректорот на „Мајка Тереза“, проф. д-р Азиз Положани ја изразува благодарноста за соработката со ректорот на УГД и за поддршката што овој универзитет ја имаше од страна на Универзитет „Гоце Делчев“.

Во продолжение ви го пренесуваме писмото во целост.

Thank You Letter .pdf