Четврток, Јуни 20 2024
Следете нè

(Видео) Годишна изложба на Ликовна академија, Архитектура и дизајн и Технолошко технички факултет

Студентите од Ликовната академија, од студиската програма по Архитектура и Дизајн и од Техничко Технолошкиот факултет при Универзитетот „Гоце Делчев“ денес отворија заедничка изложба на свои дела. 

Изложбата е разновидна и можат да се видат различни видови на дела, со различни техники и различни видови на уметности.

Ова е традиционална изложба која се одржува веќе неколку години со студентите од трите факултети.

Изложбата беше отворена во Уметничката Галерија Безистен во Штип.

Joomla Gallery makes it better. Balbooa.com