Студентската организација за студенти по медицина (СОМА) се ...
Универзитетското студентско собрание на УГД во соработка со ...
Универзитетот „Гоце Делчев“ - Штип во соработка со Мајкрософт ...
Почитувани студенти на УГД, Пандемијата ни ја ограничи можноста
Студентите од Технолошко-техничкиот факултет под менторство на
Неколку студенти од Универзитетот „Гоце Делчев“ изминатиот ...

Наука

Факултетот за медицински науки при Универзитет „Гоце Делчев” – Штип на 27.10.2018 година ја одржа Стручно-научната…
Во Белград, во организација на Европската асоцијација за психотерапија се одржа 23. Европски конгрес за психотерапија.
Претставници од Земјоделскиот факултет, во периодот од 10 до 12 октомври, учествуваа на 65. јубилејна Научна…
Студентот Коста Замановски од Факултетот за медицински науки при УГД ја доби наградата за најдобра постер-презентација…
Во изминатите две недели, во Белград, во организација на д-р Зорица Мариќ, интернационален супервизор и РЕБТ…
Земјоделскиот факултет при УГД беше домаќин на координативен состанок по билатерален проект помеѓу Р Македонија, во…
Условите во средината во којашто луѓето живеат, учат, работат и творат влијаат врз широк опсег на…
Страница 8 од 49

СЛЕДЕТЕ НЕ

Регистрирај се

За да ги добиваш новите содржини внеси ја твојата е-маил адреса
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…